Lega

Poslovne enote

Poslovalnica Nova Gorica

Gradnikove brigade 31
5000 Nova Gorica

Telefon:
05 / 333 01 50
031 666 472  

E-mail:  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Urnik:
Pon-Pet: 9:00 - 18:00
Sob 9:00 - 12:00 

 

Atelje za okvirjenje slik Solkan

Pirjevčeva ulica 3
5250 Solkan

Telefon:
05 / 330 01 06

E-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Urnik:
Pon-Pet:
8:00 - 12:00 in
15:00 - 18:00

 

Števec obiskovalcev

Obiskalo nas je 1804056 obiskovalcev.

Prijava






Ste pozabili geslo?
IZINK pigmentni tuš 15ML PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
torek, 10 marec 2015


izinkIzink je nova generacija tušev. Primerni so za uporabo na vseh materialih, papirju, lesu, kartonu in tudi na plastiki, kovini, porcelanu, polymerni glini (Fimo, Pardo..).

Barve lahko nanašamo s čopičem, direktno iz kapalke na embalaži, valjčkom ali pa iz razpršilke. Barve se mešajo z vodo ali alkoholom. Barvna lestvica sestoji iz 10 briljantnih-svetlečih barv, 11 perla metalnih barv in 3 flourescentnih barv. Izink tuš je prekriven,UV obstojen in brezkislinski.

 

Zadnja sprememba ( torek, 10 marec 2015 )
 
EMBOSSING prah PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
torek, 10 marec 2015

embossing-prahPrah se dobi v 11 različnih odtenkih, za oprijem na podlago, uporabljamo lepilni flomaster ali lepilno blazinico. Za topljenje prahu obstaja namenski grelec.

1) Štempiljke prozorne ali gumijaste premažete z embossing blazinico v kateri je posebno lepilo.
2) Nato naredite odtis na papirju in nanj potresete embossing prah. Prah se sprijel samo na mestu odtisa.
3) Na koncu z orodjem za embossing segrejete prah, ki se zaradi visoke temperate stopi in sprime s papirjem. Dobite zanimiv relijefni odtis.

Zadnja sprememba ( torek, 10 marec 2015 )
 
Pigment IZINK TEXTILE PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
torek, 10 marec 2015
pigment-izink-textile

V naši novi ponudbi dobite tudi barve za svetle tkanine in barvne blazinice za tekstil. Barve za poslikavo tekstila s čopičem so pakirane v doze po 50 ml v 18 barvnih odtenkih. Barve nanesete na tekstil, jih pustite , da se posušijo in jih nato preko peki papirja ali po hrbtni strani tekstila prelikate na temperaturo za bombaž. Tako utrjene barve lahko vzdržujete strojno pri temperaturi 40 stopinj. Za lažji nanos in različne linije je na voljo komplet stekleničke z tremi nastavki. Poleg čopiča pa lahko po tekstilu ustvarjate tudi z štampiljkami in barvnimi blazinicami. Način utrjevanja je enak kot pri nanosu barv s čopičem. Blazinice se dobijo v 12 različnih odtenkih.

Zadnja sprememba ( torek, 10 marec 2015 )
 
Štampiljke za potisk tekstila in ostalih materialov PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
torek, 10 marec 2015

izing_textileV pomoč pri poslikavi tekstila, voščilnic in drugih podlag so vam štampiljke z različnimi tematskimi motivi, črkami, številkami in ornamenti. Tako komplet štampiljk za tekstil kot za preostale površine ima priloženo blazinico v črni barvi. 

Zadnja sprememba ( torek, 10 marec 2015 )
 
Pečati in pečatni voski PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
torek, 10 marec 2015

pecati-in-pecatni-voskiPonovno so v ponudbi-pečati črke in motivi za različne priložnosti. Novost so palčke pečatnega voska, ki jih lahko vstavite v toplotno pištolo, brez muke nanesete na želeno mesto in vanj odtisnete pečat. Pečatni voski so na voljo v petih barvah: biserno bel, srebrn, zlat, rdeč in bordo.

Zadnja sprememba ( torek, 10 marec 2015 )
 
Naravna peresa PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
torek, 10 marec 2015

- Z nastavkomperesa
- Prirezana
- Bambus - za egipčansko pisavo

Zadnja sprememba ( torek, 10 marec 2015 )
 
Ponovno na zalogi: čopiči MANGLON PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
torek, 20 januar 2015
Obveščamo vas, da so čopiči MANGLON ponovno na voljo v trgovini LEGA. copici_manglon
Zadnja sprememba ( torek, 20 januar 2015 )
 
Velika izbira pobarvank in barv PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
sreda, 17 december 2014

POBARVANKE

Radi slikate pa pri tem niste dovolj spretni ali strokovno podkovani? Poskusite začeti z pobarvankami po številkah. Z potrpežljivostjo boste enostavno pobarvali svojo umetnino.

img_9297b

BARVE MOON, PRISMA in DYNA

Nove serije barv Moon, Prisma in Dyna, vam s pomočjo kovinskih in drugih efektov, pomagajo na izdelkih doseči poseben, dekorativni videz. Z lepilom in barvnimi lističi, lahko okrasite praktično prav vse materiale in izdelkom z njimi dodate piko na i. 

img_9288b
Zadnja sprememba ( torek, 20 januar 2015 )
 
Flomastri COPIC PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
četrtek, 23 oktober 2014

COPIC je svetovno vodilno podjetje za izdelavo dizajnerskih flomastrov.

COPIC CIAO markerje lahko  uporabljamo za risanje dizajna, ilustracije, v zadnjem času pa so tudi nepogrešljiv pripomoček za izdelavo voščilnic in scrapbook tehnike. Pri otrocih pa so posebaj popularni za risanje-barvanje MANGA risank.

COPIC CIAO markerji so na voljo v 179 barvah in št.O brezbarvna s katero lahko svetlimo ostale barve. Markerji imajo dvojno konico na eni strani v obliki čopiča, kar nam omogoča, da z lahkoto koregiramo linijo od tanjše do debelejše, na drugi strani pa je konica odrezana in omogoča tudi natančno risanje.

Barvni tuši so na alkoholni osnovi (niso toksični in skoraj brez vonja) in nam omogočajo preprosto prelivanje barv ali nanašanje ene barve na drugo.
flomastri_copic
Zadnja sprememba ( četrtek, 23 oktober 2014 )
 
Risala DERWENT PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
četrtek, 23 oktober 2014

Derwentove serije risal, Vam s svojimi čudovitimi barvnimi paletami in raznolikimi možnostmi uporabe, nudijo neomejene možnosti izražanja v risbi.
V ponudbi dobite umetniške barvne svinčnike Artist, mehkejšo različico Coloursoft, grafitne svinčnike v razponu od 9H do 9B, grafitne svinčnike z dodatkom pigmenta, kombinirane komplete grafitov in oglja, akvarelne svinčnike v leseni oz. papirni ovojnini, pastelne svinčnike in krede, Inktense enkratno vodotopne svinčnike z efektom tuša, Artbar vodotopne voščenke trikotne oblike in še marsikaj. Kompleti so na voljo v setih po 12, 24, 36 svinčnikov.
S predhodnim naročilom, je možno naročiti tudi komplete v lesenih škatlah, ki so primerni za dražja darila in druge risarske pripomočke.
Da se boste laže odločili za nakup najustreznejših risal za Vaše potrebe, se lahko oglasite v naši trgovini, z veseljem Vam bomo risala podrobneje predstavili in lahko jih boste tudi preizkusili.

Vabljeni!
derwent_2 derwent_1
Zadnja sprememba ( četrtek, 23 oktober 2014 )
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 Naprej > Konec >>

Rezultati 11 - 20 od 29
Izdelava spletnih strani KREATIM             Spletni piškotki
Joomla Template Design