Lega

Poslovne enote

Poslovalnica Nova Gorica

Gradnikove brigade 31
5000 Nova Gorica

Telefon:
05 / 333 01 50
031 666 472  

E-mail:  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Urnik:
Pon-Pet: 9:00 - 18:00
Sob 9:00 - 12:00 

 

Atelje za okvirjenje slik Solkan

Pirjevčeva ulica 3
5250 Solkan

Telefon:
05 / 330 01 06

E-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Urnik:
Pon-Pet:
8:00 - 12:00 in
15:00 - 18:00

 

Števec obiskovalcev

Obiskalo nas je 1804056 obiskovalcev.

Prijava






Ste pozabili geslo?
5 novih vrst pisal v trgovini Lega PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
četrtek, 19 maj 2016

Spoštovani obiskovalci.

Z veseljem vam sporočamo veselo novico...v naši trgovini vam je po novem na voljo pet novih vrst pisal, ki omogočajo večjo kreativnost pri ustvarjanju na področju risanja, pisanja, oblikovanja, arhitekture in še marsikaj po vaši izbiri.
Nove serije so CALLIGRAPHY II, WINK OF STELLA BRUSH, CLEAN COLOR REAL BRUSH, POSTERMAN WET-WIPE in črno pisalo PENTEL BRUSH PEN z polnilom. Dovolite, da vam jih bolje predstavimo:
 
ZIG POSTERMAN WET-WIPE
Tekoča kreda v flomastru je primerna za površine kot so steklo ter bela in črna tabla. Odstrani s z krpo in je nadvse primerna za javno oglaševanje na tablah pred gostinskimi in drugimi javnimi prostori.
 
ZIG CALLIGRAPHY II
Pisala so namenjena kaligrafskemu pisanju in imajo dve konici različnih širin (2mm in 3.5mm). So brez vonja, polnjeni z tušem na vodni osnovi in brez kislin. Na voljo so vam v devetih različnih odtenkih: črn, rjav, siv, temno in svetlo zelen, moder, rdeč, fuksija in škrlaten. Shranjevati jih je potrebno vodoravno, saj se sicer v nasprotnem primeru ena konica lahko posuši.
 
ZIG WINK OF STELLA BRUSH
Pisalo ima konico v obliki čopiča in omogoča izredno natančno nanašanje barve z dodatkom bleščic. Pigment je na vodni osnovi, ne vsebuje kislin, je brez vonja in vodoodporen, ko se posuši.Primeren je pri izdelavi voščilnic, mandal, modnem oblikovanju, risanju stripov in drugih vrstah ustvarjanja.
 
ZIG CLEAN COLOR REAL BRUSH
Pisala imajo fino konico v obliki čopiča, so na vodni osnovi, vodotopna ter popolnoma brez vonja. Ne vsebujejo ksilena. Barvna paleta vsebuje kar osemdeset odtenkov, ki jih med seboj lahko mešamo. Primerni so za ilustriranje, skiciranje, risanje stripov, modno oblikovanje, arhitekturno risanje ipd.
 
PENTEL BRUSH PEN S POLNILOM
Vrhunsko pisalo s konico v obliki prožnega čopiča in polnila v črni barvi. Konica je izdelana iz prožnih, trpežnih vlaken, ki se ne lomijo in ohranijo izjemno natančno linijo. Črni tuš je izdelan iz pigmentov, ki nudijo najvišjo stopnjo svetlobne obstojnosti. Po sušenju je povsem vodoodporno.



Obiščite nas in se sami prepričajte!

 
pisala_maj16
zig_posterman
zig-calligraphy
zig-wink-of-stella
zig-clean-color
Zadnja sprememba ( torek, 12 maj 2020 )
 
< Nazaj   Naprej >
Izdelava spletnih strani KREATIM             Spletni piškotki
Joomla Template Design